コルザのこだわり

味付けの基本は、キッコーマンしょうゆの伝統のうまみから

イメージ コルザのこだわり ※写真はもろ味網焼ステーキです。

ステーキは【鉄板焼】と【網焼】の2通りの焼き方から選べます。
鉄板焼は搾りたて生しょうゆに本わさびなどを添えた数種のつけダレでお召しあがりください。
網焼はしょうゆを搾る直前の熟成もろみを使用して焼上げます。
直営店ならではの芳醇な美味しさをご賞味ください。

On ordering a steak, you can choose your preference either from teppanyaki(steel grill) or amiyaki(mesh grill).
Enjoy our superb teppanyaki dishes with a variety of dips such as raw soy sauce and wasabi,or amiyaki flavored with matured, unrefined soy sauce available only at our restaurant run by Kikkoman.

 

黒毛和牛は選び抜いた逸品。肉の厚さ3cmの迫力

イメージ コルザのこだわり

肉を知り尽くした料理の達人が厳選。
繊細で優しく、味わい豊かな肉を各地より求め、ご提供しています。

Our chefs, also the connoisseurs of beef meat,select and prepare tender and juicy steaks of the highest quality.

 

活物(かつもの)ならではの絶妙なうまみと食感

イメージ コルザのこだわり

素材そのものの美味しさにこだわるコルザでは、あわび、はまぐり、車海老を活きた状態で仕入れ、調理前に皆様にご覧いただいております。

We specialize in utilizing fresh ingredients,such as abalone,clams,Japanese tiger shrimp.The ingredients are brought fresh to your table and cooked in front of you.

 

コルザのこだわりTOP